Сучасна архітектура простору » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.06.2026 - 07:01:22
Страницы:  1  

Сучасна архітектура простору

АвторСообщение

servi

art мастер

Статистика:

Підкажіть, хто цікавиться сучасною архітектурою? Хочу краще розуміти, чому зараз так популярні прості форми та мінімалізм. Раніше здавалося, що це все виглядає занадто холодно, але зараз починаю дивитися на це інакше

Сообщение # 1 17.06.26 - 11:01:08
RE: Сучасна архітектура простору

Biglogi.net

art мастер

Статистика:

Цитата:
Підкажіть, хто цікавиться сучасною архітектурою? Хочу краще розуміти, чому зараз так популярні прості форми та мінімалізм. Раніше здавалося, що це все виглядає занадто холодно, але зараз починаю дивитися на це інакше
Насправді мінімалізм у хорошій архітектурі — це не про “порожнечу”, а про комфорт та функціональність. Коли простір грамотно організований, навіть прості рішення виглядають дуже стильно. Плюс зараз багато уваги приділяють природному світлу, матеріалам та атмосфері, а не тільки зовнішньому вигляду будівлі

Сообщение # 2 17.06.26 - 11:21:03

jsheffel

art мастер

Статистика:

Мені теж ця тема стала цікавою після ремонту. Хотів зрозуміти, як поєднати практичність і затишок. Багато цікавих прикладів знайшов у матеріалах інфо про архітектуру. Там нормально пояснюють сучасні підходи до простору та оформлення без складної професійної термінології

--------------------------------------------------------
'03 M3 cabrio 1-3-03 Performance Center delivery TiSi/gray SMG NAV H/K 19's
Сообщение # 3 17.06.26 - 11:37:59
Продам (Киев) : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники