Підкажіть, хто цікавиться сучасною архітектурою? Хочу краще розуміти, чому зараз так популярні прості форми та мінімалізм. Раніше здавалося, що це все виглядає занадто холодно, але зараз починаю дивитися на це інакше
Підкажіть, хто цікавиться сучасною архітектурою? Хочу краще розуміти, чому зараз так популярні прості форми та мінімалізм. Раніше здавалося, що це все виглядає занадто холодно, але зараз починаю дивитися на це інакше
Насправді мінімалізм у хорошій архітектурі — це не про “порожнечу”, а про комфорт та функціональність. Коли простір грамотно організований, навіть прості рішення виглядають дуже стильно. Плюс зараз багато уваги приділяють природному світлу, матеріалам та атмосфері, а не тільки зовнішньому вигляду будівлі
Мені теж ця тема стала цікавою після ремонту. Хотів зрозуміти, як поєднати практичність і затишок. Багато цікавих прикладів знайшов у матеріалах інфо про архітектуру. Там нормально пояснюють сучасні підходи до простору та оформлення без складної професійної термінології
-------------------------------------------------------- '03 M3 cabrio 1-3-03 Performance Center delivery TiSi/gray SMG NAV H/K 19's