Деградація батареї портативної станції » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.02.2026 - 00:36:33
Страницы:  1  

Деградація батареї портативної станції

АвторСообщение

Antonika_m

art мастер

Статистика:

Яка основна причина того, що портативна зарядна станція починає гірше тримати заряд? У мене вже третій рік експлуатації, а ємність впала відсотків на сорок. Чи це нормально для такого обладнання? Або я щось роблю неправильно при зберіганні?

Сообщение # 1 02.02.26 - 23:03:55
RE: Деградація батареї портативної станції

Frodo

art мастер

Статистика:

Це цілком очікувано. Будь-які літій-іонні батареї деградують з часом через хімічні процеси всередині. Нормальний ресурс звичайно – це тисяч п'ятсот циклів заряджання. Якщо користуєшся часто, то за три роки можливо мав би більше циклів. Однак, якщо падала або мокла, то деградація йде швидше.

Сообщение # 2 02.02.26 - 23:23:26

S K

art мастер

Статистика:

Підтримую, що це природний процес, але є нюанси. Я працюю з такою технікою постійно і знаю, як максимально продовжити життя батареї. Головне – не залишай станцію в жаркому місці тривалий час і не розряджай її повністю регулярно. Якщо батарея впала дійсно сильно, можливо внутрішній блок живлення вихідив з ладу частково. В такому випадку потрібна діагностика. Я рекомендую звернутись до спеціалістів: https://skeleton.ua/uk/repaircats/remont-portativnih-zaryadnih-stantsij/. Вони влаштують точну проверку та скажуть точну причину деградації.

Сообщение # 3 03.02.26 - 00:09:35
Продам кофе и химию из Европы : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники