Де читати місцеві події » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 21.09.2026 - 09:54:04
Страницы:  1  

Де читати місцеві події

АвторСообщение

XaCker

art мастер

Статистика:

Порадьте нормальне джерело про місцеві події Хочеться знайти ресурс, де можна періодично читати саме про Запоріжжя, а не витрачати час на загальний інформаційний потік. Цікавлять події міста, цікаві історії, різні побутові теми. Не обов'язково читати кожну новину, головне — щоб матеріали були різнопланові й можна було щось цікаве для себе знайти.

--------------------------------------------------------
Ваше счастливое число - 7352685223431656234754. Ищите его всюду!
Сообщение # 1 03.09.26 - 03:13:21
RE: Де читати місцеві події

SashaIce

art мастер

Статистика:

Я б не обмежувався одним типом публікацій. Коли ресурс пише тільки про термінові події, з часом стає нудно. Набагато цікавіше, коли поряд із новинами є матеріали про місто, людей, різні ситуації та речі, які можна обговорити. Тоді навіть при швидкому перегляді знаходиться щось корисне.

--------------------------------------------------------
Блузы, плать, юбки,пижамы ets
Сообщение # 2 03.09.26 - 04:06:22

Lenusychka

art мастер

Статистика:

Я якраз люблю такий формат. Не обов'язково заходити постійно — можна час від часу переглядати нові матеріали й вибирати те, що зацікавило. У мене в закладках є моє запоріжжя, звідти іноді починаю перегляд місцевих тем. Особливо коли хочеться трохи відволіктися від однакової стрічки новин.

Сообщение # 3 03.09.26 - 04:52:24
Автобусное путешествие в Германию : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники