Варіанти з ефектом охолодження » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.06.2026 - 07:01:12
Страницы:  1  

Варіанти з ефектом охолодження

АвторСообщение

marina2021

art мастер

Статистика:

Хто пробував варіанти з 'холодком'? Бачив, що є моделі з ефектом охолодження, але не розумію, чи це реально прикольно, чи просто маркетингова фішка

Сообщение # 1 10.05.26 - 08:59:51
RE: Варіанти з ефектом охолодження

ApexFly

art мастер

Статистика:

Це більше справа смаку. Комусь заходить, особливо в теплу пору, бо дає відчуття свіжості. Але є люди, яких це дратує, бо відчуття занадто різке. Я б радив почати з чогось помірного, а не одразу брати максимально 'льодяний' варіант

Сообщение # 2 10.05.26 - 09:55:40

theastape

art мастер

Статистика:

Цитата:
Це більше справа смаку. Комусь заходить, особливо в теплу пору, бо дає відчуття свіжості. Але є люди, яких це дратує, бо відчуття занадто різке. Я б радив почати з чогось помірного, а не одразу брати максимально 'льодяний' варіант
Я якраз тестував https://smoke.com.ua/elektronnu-sugaretu-elf-bar-ice-king-30000-zatyazhok. Там холод відчувається, але не критично, приємний такий ефект. Не скажу, що це маст-хев для всіх, але якщо любиш щось освіжаюче — може зайти. Головне не очікувати, що це буде як лід у горлі, бо там все м’якше і дотого ж холодок можна регулювати - це дуже зручно.

Сообщение # 3 10.05.26 - 10:47:39
В доме беда. Померла мультя. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники