Документація для замовлення валів » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.12.2025 - 12:23:29
Страницы:  1  

Документація для замовлення валів

АвторСообщение

Лазаренко П.И.

art мастер

Статистика:

Доброго всім дня! Потрібна консультація від тих, хто розуміється на темі. Планую замовити виготовлення шестеренчастого валу для власного проєкту. Які документи або креслення потрібно надати виробнику? Чи достатньо буде ескізу з основними розмірами, чи треба повноцінне креслення за всіма стандартами?

Сообщение # 1 16.12.25 - 07:21:41
RE: Документація для замовлення валів

Андрей66

art мастер

Статистика:

Для якісного виготовлення бажано мати детальне креслення з усіма параметрами - модуль зачеплення, кількість зубів, кут профілю, діаметри, посадкові розміри, допуски. Але якщо у вас немає можливості зробити таке креслення, можна почати з ескізу з основними габаритами. Багато виробників мають власних конструкторів, які допоможуть розробити повноцінну документацію. Важливо також вказати умови роботи деталі - навантаження, швидкість обертання, температурний режим.

Сообщение # 2 16.12.25 - 07:47:06

Марша

art мастер

Статистика:

Із власного досвіду можу сказати - не обов'язково мати ідеальне креслення відразу. Коли мені потрібно було виготовити вал-шестерню для самодельного верстата, я прийшов просто з ескізом та описом того, що має вийти. Фахівці з https://rgs-ukraine.com.ua/p606361826-izgotovlenie-shesteren-valov.html самі розробили нормальне креслення, порахували всі необхідні параметри, навіть запропонували пару покращень конструкції. Ми разом обговорили деталі, внесли корективи, і в результаті вийшла чудова деталь. Головне - чітко пояснити, для чого вона потрібна і в яких умовах працюватиме.

Сообщение # 3 16.12.25 - 08:35:11
Фотосессия для семейного блога : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники