Етапи імплантації: час та процес » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.02.2026 - 00:34:54
Страницы:  1  

Етапи імплантації: час та процес

АвторСообщение

sergoff

art мастер

Статистика:

Скільки часу займає установка імпланту від початку до завершення? Мені хочется знати весь процес.

Сообщение # 1 18.01.26 - 10:40:12
RE: Етапи імплантації: час та процес

Amaly

art мастер

Статистика:

Весь процес установки імпланту займає в середньому від трьох до шести місяців, залежно від кількох факторів. Спочатку проводиться тривала підготовка - анамнез, рентгенографія, можлива костна пластика, якщо кості недостатньо. Потім безпосередньо установка імпланту займає одну процедуру в 30-60 хвилин. Але потім йде період остеоінтеграції, коли імплант зростається з костю, це займає три-шість місяців. І лише після цього можна встановити коронку.

--------------------------------------------------------
Продам духи - оригинал, Франция: Chanel N°5 , Angel , Nirmala , Organza , Aqua Motu , Aloha Tiare , Vanille Pineapple http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=345861
Сообщение # 2 18.01.26 - 11:18:54

questmover

art мастер

Статистика:

Я проходив весь цей процес два роки тому. Спочатку здалося довго, але в результаті цей час пройшов непомітно. Головне - слідувати всім рекомендаціям лікаря протягом цього часу, щоб уникнути ускладнень. На видалення тимчасових конструкцій та питань я завжди звертався до клініки. стоматологічна клініка в Києві надає детальний графік всіх етапів лікування.

--------------------------------------------------------
My love can rich the sky
Сообщение # 3 18.01.26 - 12:05:34
Вішалки для малогабаритної квартири : Предыдущая темаСледующая тема: Кто использовал виртуальные номера для регистрации на сайтах?
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники