Пошук якісного барбершопу » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.02.2026 - 00:36:43
Страницы:  1  

Пошук якісного барбершопу

АвторСообщение

Домовой 2

art мастер

Статистика:

Вот мне цікаво а де в місті найти хороший барбершоп з фахівцями? Ходив у кількох місцях але скрізь то дорого, то якість стрижки не дуже. Може якісь рекомендації від вас? Хочу знайти те місце де майстри справді знають як робити якісні стрижки чоловікам. Який в середньому ціна за хорошу роботу?

Сообщение # 1 25.12.25 - 14:38:39
RE: Пошук якісного барбершопу

RamireZ

art мастер

Статистика:

Вибір барбершопу це справа смаку і особистих вподобань. Я люблю ходити туди де атмосфера приємна і майстри слухають чого ти хочеш. Зазвичай добрі спеціалісти залишаються на одному місці довго, тому можна знайти відгуки в соціальних мережах або запитати у знайомих. Спробуй пошукати в своєму регіоні через каталог де зібрані контакти багатьох закладів, в тому числі https://ukr-baza.com/category/barbershops - там можна побачити адреси, телефони і часто навіть фото робіт майстрів.

--------------------------------------------------------
Анархия -- мать-перемать порядка!
Сообщение # 2 25.12.25 - 14:58:59

Wrestler

art мастер

Статистика:

Спасибі за пораду! Вже спробував найти там свій варіант, з'вязався з одним барбершопом по телефону і записався на стрижку. Сподіваюсь що буду задоволений результатом.

--------------------------------------------------------
ПО ВОЗНИКШИМ ВОПРОСАМ звоните в скайп shawn1149
Сообщение # 3 25.12.25 - 15:21:30
Паркове освітлення багатоповерхівки : Предыдущая темаСледующая тема: Выбор системы онлайн-записи клиентов
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники