Внутрішнє наповнення шафи-купе Стандарт: що вибрати » ФОРУМ
Форум ART мастеров

Форум ART мастеров

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.12.2025 - 07:29:10
Страницы:  1  

Внутрішнє наповнення шафи-купе Стандарт: що вибрати

АвторСообщение

master82

art мастер

Статистика:

Вітаю! Цікавить питання внутрішнього наповнення шафи-купе. Бачив різні варіанти - від простих полиць до складних систем з висувними ящиками, брючницями, пантографами. Що реально потрібно в повсякденному житті, а що просто маркетинг? Не хочу переплачувати за те, чим не буду користуватися.

Сообщение # 1 02.12.25 - 16:15:15
RE: Внутрішнє наповнення шафи-купе Стандарт: що вибрати

Дуся петелькина

art мастер

Статистика:

Дуже правильне питання! Багато людей замовляють купу додаткових елементів, а потім половиною не користуються. З мого досвіду, базово потрібно: штанга для одягу на плічках, кілька полиць для светрів і речей що складаються, висувні ящики для білизни та дрібниць. Це мінімум. Далі вже залежить від твоїх потреб. Якщо носиш багато брюк - брючниця буде доречна. Якщо у шафі багато верхнього одягу і високі стелі - пантограф допоможе використати верхній ярус. Кошики для взуття теж зручна штука. А от різні обертові механізми, спеціальні тримачі для краваток чи ременів - це вже для тих, у кого дуже специфічні потреби.

Сообщение # 2 02.12.25 - 16:46:00

ФАЛЕСТРА

art мастер

Статистика:

Я минулого року замовляв шафу і довго вивчав це питання. Спочатку хотів накидати всіх можливих наворотів, але продавець-консультант розумно порадив спочатку подумати, як я реально користуюся одягом. В підсумку відмовився від купи зайвих речей і заощадив чималу суму. Взяв стандартну конфігурацію з сайту Шафа-купе Стандарт і трохи адаптував під себе. Додав один додатковий висувний ящик і кошик для взуття - все. Користуюся вже рік, всього вистачає, нічого зайвого немає. Мій досвід - краще взяти базу і можливо один-два елементи під свої специфічні потреби, ніж перевантажувати шафу системами, якими не будеш користуватися.

--------------------------------------------------------
Целевой сбор для военных на передовой и блок-постов Днепропетровска. Внимание, нужна помощь медикам!
Сообщение # 3 02.12.25 - 17:04:57
Искуственный интеллект - статья "Игромании" №3 : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники